Connect with us

Nieuwste

Vrouw in shock nadat ze na 10 maanden huwelijk ontdekt dat man vrouw is

Een vrouw ontdekte pas na tien maanden huwelijk dat haar man eigenlijk een vrouw is. De Indonesische vrouw, in de media alleen vernoemd als NA, zegt dat ze de man leerde kennen via een dating app en zichzelf Ahnaf Arrafif noemde.

De twee raakten bevriend en Arrafif kwam zelfs een week bij NA logeren om haar te helpen bij het verzorgen van haar zieke ouders. Toen NA aan het daten was met Arrafif, beweerde deze dat hij een gekwalificeerd neurolog was die was afgestudeerd aan een topuniversiteit in New York – wat niet waar was.

Na slechts drie maanden daten, trouwden ze in een nikah siri-arrangement – of ‘geheim huwelijk’ – een verbintenis die wordt erkend door de religie, maar niet door de wet.

Het stel ging trouwde op deze manier omdat de ‘bruidegom’ niet in staat was de vereiste identiteitsdocumenten te verstrekken voor een wettelijk huwelijk.

Intiem

In verslagen uit juni vorig jaar onthulde NA dat ze intiem was geweest met haar ‘echtgenoot’ en dat ze tijdens hun 10-maanden durend huwelijk penetratie hadden gehad.

Toen ze werd gevraagd hoe ze niet had kunnen merken dat haar ‘echtgenoot’ een vrouw was, zei ze dat ze was verteld ‘niet rechtstreeks naar de geslachtsdelen van Arrafif te kijken’ en dat haar ‘ogen bedekt waren met een doek’ voor elke seksuele handeling.

Oplichting

Volgens haar schoonmoeder werd de identiteit van de vrouw pas bekend toen zij argwaan kreeg over Arrafif, die regelmatig geld vroeg terwijl hij beweerde een goede carrière te hebben.

Ze werd ook wantrouwig omdat ze nooit enig lid van de familie van haar nieuwe schoonzoon had ontmoet. Volgens verslagen werd de moeder van NA zo wantrouwig dat ze Arrafif uiteindelijk vroeg om zich uit te kleden om te bewijzen dat hij een man was, waarop de vrouw bekende dat ze eigenlijk Erayani Arrafif was en dat ze over alles had gelogen.

Nadat Arrafif de bekentenis had gedaan, contacteerden NA’s ouders de politie, waarna ze Arrafif beschuldigden van oplichting voor ongeveer 20.000 euro. De vrouw werd uiteindelijk aangeklaagd wegens het zich valselijk voordoen als dokter.