Connect with us

Nieuwste

Uitgelekt telefoongesprek Jaimie Vaes: ‘Lil’ Kleine pakt alles van mij af’

Yvonne Coldeweijer zette woensdag een telefoongesprek met Jaimie Vaes van vorig jaar online. De gossip queen sprak haar over de vermeende mishandeling door haar ex Lil’ Kleine.

Uit dat gesprek blijkt dat Jaimie zelf de beelden van het incident lekte. Jaimie smeekt Yvonne om de beelden zo snel mogelijk online te zetten. Op de beelden is te zien hoe de rapper het hoofd van de brunette tussen de autodeur klemt. Naar aanleiding van het filmpje werd de muzikant opgepakt.

Door het lekken van de beelden wilde Jaimie ontsnappen aan de misbruikende relatie met Lil’ Kleine. “Ik heb de man zoveel kansen gegeven maar hij wil het maar niet leren. Ik heb gezegd nog één keer aanraken en dan is het klaar. Hij kan overal mee wegkomen, maar het is nu gewoon klaar”, vertrouwt ze toe aan Coldeweijer.

Coldeweijer beklemtoont dat er geen weg terug is eens de beelden online staan. “Als ik dit nu niet doe, dan kom ik er echt nooit vanaf. Het ergste is nog: het wordt alleen maar erger”, is de reactie van Jaimie. “Ik ben op, ik ben klaar. Normaal had ik dit nooit gedaan. Hij pakt alles van me af. Ik moet het huis nu uit.”

Zware mishandeling

Woensdag kwam aan het licht dat het OM de rapper niet langer vervolgt voor zware mishandeling. Vaes verklaarde volgens Shownieuws dat hij haar hoofd niet tussen de deur had geklemd. Coldeweijer zegt dat dit niet klopt. “In de geluidsopname kun je horen dat er bewust aan mij is verklaard dat haar hoofd tussen de deur heeft gezeten. Dat was de verklaring van haar vriend Willem Glas, die naast haar zat. Toen hij dit aan mij verklaarde, heeft ze dit niet weerlegd.”