Connect with us

Nieuwste

Pijnlijk: storm van lelijke reacties op bikinifoto Romy Monteiro

Romy Monteiro was met haar vriend en fotograaf Jasper Suyk op vakantie en uiteraard moest ze enkele bikinifoto’s delen. Maar niet alle volgers reageerden even enthousiast. Er volgt namelijk een stroom van gemene reacties op een weinig verhullende bikinifoto.

Een van de lelijke reacties leest: “Dadver. Je zou er maar overheen moeten.” De musicalster reageert sarcastisch met een nieuwe reeks bikinifoto’s. Daarbij schrijft ze: “Aangezien er wat commotie was om een bikini foto, hier een hele serie voor jullie genaamd: ‘Neem een (goede) fotograaf als vriend en sleur hem naar een tropisch eiland 🏝️ joe!”

Gelukkig zijn er ook heel wat lovende woorden en complimentjes. Een persoon schrijft: “Jij weet tenminste hoe je met al die achterlijke ophef moet omgaan. Al dat gezeur over hoe je wel of niet op een foto moet staan. Blijf jij maar gewoon jezelf, top.” Hieronder de foto die tot de ophef leidde.