Connect with us

Nieuwste

Oppasstel staat terecht voor seksueel misbruik zeven kinderen

Dinsdagochtend is in Den Bosch de rechtszaak begonnen tegen de 59-jarige Peter S. en zijn 54-jarige partner Nancy D. Het Limburgs koppel wordt verdacht van seksueel misbruik van zeven kinderen op wie ze oppasten. D. maakte beelden van het misbruik, terwijl S. meekeek via de webcam.

De slachtoffers zijn jonge kinderen tussen een en zes jaar. De rechtbank omschreef de beelden als schokkend. Normaal zouden de beelden ook tijdens de zitting worden vertoond, maar dat werd afgeblazen.

De beelden werden in raadkamer bekeken. De rechter onthulde: “Een dwingende, grove en ruwe toon van de vrouw tegen de kinderen is hoorbaar. Bij de kinderen is ontreddering, verdriet en angst te zien.”

Het stel leerde elkaar in 2018 kennen via een datingsite. De twee delen fantasieën over nazisme, kinderen en bdsm. Ze wijzen elkaar aan als initiatiefnemer van het misbruik.

Oppasstel

D. bood zich in augustus 2019 aan als oppas tegen een laag uurtarief. Dat deed ze via een website. De vrouw zegt dat ze tijdens het oppassen opdrachten kreeg van haar partner. D. legde bekentenissen af.

De voorzitter zei dat het niet duidelijk is hoeveel slachtoffers zich het misbruik zullen herinneren en of zij hiervan blijvende schade zullen ondervinden. De ouders en de slachtoffers waren niet aanwezig op de zitting. Zij willen namelijk voorzichtig zijn met hun privacy. De namen van de slachtoffers worden daarom ook niet genoemd.