Connect with us

Nieuwste

Lee Towers zwaargewond na lullige vertoning

Lee Towers heeft zijn heup gebroken na een wel heel domme valpartij. Dat meldt de zanger aan Shownieuws. De Rotterdammer onthult: “Het gaat steeds beter. Ik zie er wel nog uit als een vogelverschrikker.”

Vorige week struikelde Lee over een tapijt. Daarover vertelt de zanger: “Een lullige vertoning. En als je dan valt, helpt de leeftijd ook niet mee, hè. Ik voelde meteen dat het mis was. Heel vervelend, heel pijnlijk ook.” De zanger werd meteen naar het ziekenhuis afgevoerd, waar hij een nieuwe heup kreeg.

Ondertussen is de pijn al wat verminderd. “Maar ik moet helemaal opnieuw leren lopen. En ik liep natuurlijk al lastig. Ik heb nu een rollator, maar als je een nieuwe heup moet je eigenlijk zo snel mogelijk aan de bak. Uiteraard wel voorzichtig, maar we zijn van de niet lullen maar poetsen-generatie. Dus we gaan ervoor.”

De valpartij komt heel ongelukkig, want hij en zijn vrouw hadden net een vakantie geboekt naar Curaçao. Nu moesten ze hun uitstap dus noodgedwongen uitstellen.