Connect with us

Nieuwste

Donny Roelvink kan nooit meer kinderen krijgen door kanker

Naargelang de omstandigheden gaat het relatief goed moet Donny Roelvink. Bij de 25-jarige Roelvink werd midden december teelbalkanker vastgesteld.

De operatie waarbij een van zijn teelballen werd verwijderd, is goed verlopen. Uit de testen kwam aan het licht dat het ging om een minder agressieve vorm van kanker.

Volgens de artsen is de kans dat hij nog kinderen kan krijgen nu wel een stuk kleiner. Daarover zegt Donny: “Het is een hele grote wens van mij om papa te worden. Ze zeiden ’het kan nog, maar in jouw geval gaat het wel een stukje lastiger worden’. Maar de kans is er nog wel.”

Eind december liet hij al weten dat hij geen chemo nodig zou hebben. De artsen adviseerden wel waakzaamheid. Dat betekent dat Donny nog een tijdlang echo’s en check-ups moet ondergaan. In een laatste update geeft hij mee: “Volledig schoon kan ik mezelf dus nog niet noemen maar dit is natuurlijk onwijs goed en geruststellend nieuws.”