Connect with us

Nieuwste

BEELDEN: Jongen broekzakbelt politie tijdens gamen en roept dat hij mensen heeft vermoord

De 17-jarige Elijah Sierocki uit Kentucky had niet verwacht dat zijn gamesessie zo zou eindigen. Hij was mensen aan het vermoorden in een game en riep dat ook luidkeels. Wat hij niet door had, was dat hij vanuit zijn broekzak per ongeluk naar de politie aan het bellen was. De agenten dachten dat er daadwerkelijk een slachtpartij aan de gang was.

In een interview zegt Sierocki dat hij Tom Clancy’s Rainbow Six aan het spelen was. “Ik raakte in paniek toen ik zag dat ik het noodnummer had gebeld. Ze belden me ook terug, maar ik durfde niet op te nemen. Vervolgens hoorde ik minuten later politiehonden voor mijn deur.”

Er stonden vier politieauto’s voor de deur en een groot aantal agenten met getrokken wapens. Hij liep vervolgens met armen omhoog naar buiten. De jongen legde uit dat hij tijdens het gamen per ongeluk had gebeld.

De politieagenten zagen snel in dat het om een misverstand ging en lieten de tiener verder gamen.