-

Nieuwste

BEELDEN: Jongen broekzakbelt politie tijdens gamen en roept dat hij mensen heeft vermoord

De 17-jarige Elijah Sierocki uit Kentucky had niet verwacht dat zijn gamesessie zo zou eindigen. Hij was mensen aan het vermoorden in een game en riep dat ook luidkeels. Wat hij niet door had, was dat hij vanuit zijn broekzak per ongeluk naar de politie aan het bellen was. De agenten dachten dat er daadwerkelijk een slachtpartij aan de gang was.

In een interview zegt Sierocki dat hij Tom Clancy’s Rainbow Six aan het spelen was. “Ik raakte in paniek toen ik zag dat ik het noodnummer had gebeld. Ze belden me ook terug, maar ik durfde niet op te nemen. Vervolgens hoorde ik minuten later politiehonden voor mijn deur.”

Er stonden vier politieauto’s voor de deur en een groot aantal agenten met getrokken wapens. Hij liep vervolgens met armen omhoog naar buiten. De jongen legde uit dat hij tijdens het gamen per ongeluk had gebeld.

De politieagenten zagen snel in dat het om een misverstand ging en lieten de tiener verder gamen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder