Connect with us

Nieuwste

Dit weer krijgen we tijdens de jaarwisseling

Het KNMI meldt dat de jaarwisseling dit jaar zacht zal verlopen. Op oudejaarsdag krijgen we misschien zelfs temperaturen tot 15 graden. Normaal is het rond die tijd van het jaar toch een stuk kouder.

Vooralsnog moeten er geen waarschuwingen worden uitgegeven. Het weerinstituut geeft aan dat het weertype de komende dagen wisselvallig is met van tijd tot tijd regen en soms veel wind. Zaterdag geldt er negentig procent kans op neerslag.

Weeronline waarschuwt van weer voor een natte oudejaarsnacht. “Het is maar hopen dat het tijdens de jaarwisseling een tijdje droogt blijft.” ’s Nachts gaat het zo hard waaien dat dichte vuurwerkmist kan worden voorkomen. Volgens de weerdienst komen de geplande vuurwerkshows normaal gezien niet in gevaar.