-

Nieuwste

Wilfred Genee doodziek van erectiejelly: ‘Levensgevaarlijk’

Blijkt dat je sommige adviezen toch beter niet opvolgt. Wilfred Genee was namelijk doodziek van een erectiejelly die hij had gekregen van Özcan Akyol.

Akyol onthulde maandagavond dat hij tijdens zijn studententijd altijd erectiejelly nam om zijn geslacht aan de praat te krijgen wanneer hij te diep in het glas had gekeken. Omdat Waylon last had van demonen in zijn broekje, raadde hij de zanger aan om dit spul ook te gebruiken. Vanwege erectieproblemen besloot Waylon om naast de pot te piesen, terwijl zijn vriendin Bibi Breijman hoogzwanger thuis zat.

De journalist overhandigde ieder van de drie VI-mannen een zakje om te proberen. Alleen Wilfred Genee waagde zich eraan. “Ik zou het je aanraden om het niet te doen. Ik had het wel gedaan, maar ze blijken drie jaar over tijd te zijn. Ik werd er doodziek van! Het is levensgevaarlijk spul. 2019 stond erop. Ik werd er hartstikke ziek van”, vertelt hij.

Johan vindt het dom wat zijn collega deed. De snor vertelde: “Om nou zomaar iets in te nemen wat ze in India gefabriceerd hebben…” Wilfred las uiteindelijk ook de bijsluiter. “Bijwerkingen van dit gelletje zijn hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, overgeven, diarree, spierpijn, bloedneus, slechthorend, doofheid, kleuren anders waarnemen, verminderde vruchtbaarheid, hogere kans op huidkanker en hartritmestoornissen.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder