Connect with us

Nieuwste

Vrouw verkracht op spoedeisende hulp

Een vrouw zegt dat ze verkracht is op de spoedeisende hulp van een Parijs ziekenhuis. Ze was onwel geworden na een avondje uit. De man drong haar binnen met zijn vingers. De Franse media meldde dat de man haar eerder op de avond al op het oog had. Het slachtoffer diende klacht in tegen het ziekenhuis.

Eind oktober was de vrouw (34) op stap in een bar in Parijs, toen ze plotseling onwel werd. Ze liep naar buiten, waar ze op de grond viel. Daarop werd ze overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw belandde op de SEH van het Cochin-ziekenhuis.

Toen ze daar wakker werd van de pijn, zag ze hoe de verdachte haar met zijn vingers penetreerde. Ze begon te krijsen en zo werd het personeel gealarmeerd. De verdachte ging er dan nog met haar pinpas vandoor. De medewerkers van het ziekenhuis lichtten de politie in, die de verdachte snel konden oppakken. Dat gebeurde nadat de man aankopen deed met de gestolen pinpas in een supermarkt.

Achteraf bleek dat de verdachte de vrouw al eerder in het vizier had. Hij zou haar indringend hebben aangekeken toen ze op de grond lag. Hij kon de hulpdiensten ervan overtuigen dat ook hij dringend hulp nodig had. Zo belandde hij op dezelfde gang als de vrouw en kon hij zijn slag slaan.

Lees verder

Nieuwste

Patiënte haalt kamergenote van beademing vanwege irritant geluid beademingstoestel

Een patiënte (72) in een ziekenhuis in de Duitse stad Mannheim schakelde de beademing van haar kamergenote twee keer uit. Dat deed ze omdat het geluid van het toestel haar stoorde. De vrouw is aangehouden op verdenking van poging doodslag.

Het voorval gebeurde vorige maand, maar werd deze week naar buiten gebracht. De verdachte schakelde op een avond het beademingstoestel van haar kamergenote, een 79-jarige dame, tot twee keer toe uit. Het ziekenhuispersoneel had haar na de eerste keer al gewaarschuwd dat de vrouw afhankelijk was van beademing.

Na de tweede keer moest de vrouw worden gereanimeerd. Ondertussen verkeert ze niet meer in levensgevaar. Ze heeft wel nog intensieve zorgen nodig.

Lees verder

Nieuwste

Baas laat medewerkers hele maand december gratis boodschappen doen

Het personeel van drie internetbedrijven in Breda kregen een speciaal kerstcadeau van hun baas Joris Toonders. Alle werknemers mogen de hele maand december gratis boodschappen doen. En er is geen limiet.

In een bericht op LinkedIn legt Toonders uit: “Iedereen heeft een folder, een boodschappentas en een ‘gouden envelop’ ontvangen. In de gouden envelop kunnen alle collega’s gedurende de hele maand alle bonnetjes van hun boodschappen stoppen, zodat deze vervolgens gedeclareerd kunnen worden. Alles wordt dan betaald.”

De medewerkers mogen niet alleen gratis boodschappen doen in de supermarkt, maar bijvoorbeeld ook bij de slager en de bakker. En er is geen limiet bepaald. Hij schrijft: “Het maximumbedrag? Dat is er niet. Ik vertrouw al mijn collega’s en hoop dat iedereen er enorm van gaat genieten. Ik kijk er naar uit!”

Lees verder

Nieuwste

Uren na overlijden hondje ziet baasje haar gezicht in de wolken

Onze huisdieren zijn echte familieleden. Hun heengaan komt dan ook altijd verschrikkelijk hard aan.

Heel wat baasjes vinden troost in de gedachte dat onze overleden hondjes zich aan de andere kant van de regenboogbrug bevinden.

Dat overkwam ook de jonge vrouw Luce Ledgeway uit York in Engeland. Ze was helemaal kapot toen haar 14-jarige Jack Russel Terriër overleed. Hondje Sunny kreeg een fatale beroerte.

Lucy maakte een autoritje om zich wat af te leiden. Toen reed ze voorbij de plaats waar ze haar altijd mee uit wandelen nam. De jongedame wilde haar aanwezigheid voelen.

Toen gebeurde er iets wondermoois. Lucy vertelt: “Het was zo vreemd. Ik dacht bij mezelf dat ik Sunny in de lucht wilde zien, als teken dat ze oké was.” En toen ze naar de wolken keek, zag ze daadwerkelijk haar gezichtje. “Ik moest de ogen uit mijn kop janken en keek omhoog en zag Sunny.”

Haar bericht werd massaal gedeeld door hondenliefhebbers, die getuigen over gelijkaardige ervaringen.

Lees verder
Advertisement

Trending