-

Nieuwste

Vrouw Truus deelt bedgeheimen van Louis van Gaal

Louis van Gaal heeft een imago van ijskonijn, maar zijn vrouw Truus kent hem heel anders. De bondscoach zou precies heel romantisch zijn.

In een gesprek met Nouveau is Truus openhartig over haar relatie met Louis. Ze zegt dat hij soms echt een oud wijf kan zijn.

In de media krijgen we de indruk dat Louis heel streng is en alleen maar met voetbal bezig is. Thuis is dat volgens Truus heel anders. Ze onthult: “Er wordt altijd gedacht dat ik de gezellige en toegankelijke van het stel ben en Louis de narrige, stugge man. Maar in werkelijkheid is Louis veel liever. Ik kan op een gegeven moment echt klaar zijn met iemand. Louis vindt dat zwart-wit: hij geeft iedereen altijd een tweede kans. Hij is ook heel goedgelovig, zelfs een beetje naïef.”

Attent en opmerkzaam

Truus vertelt ook dat onze bondscoach eigenlijk een hele attente en romantische ziel is. “Er wordt altijd gedacht dat ik de gezellige en toegankelijke van het stel ben en Louis de narrige, stugge man. Maar in werkelijkheid is Louis veel liever. Ik kan op een gegeven moment echt klaar zijn met iemand. Louis vindt dat zwart-wit: hij geeft iedereen altijd een tweede kans. Hij is ook heel goedgelovig, zelfs een beetje naïef.”

Verminderd libido door prostaatkanker

De echtgenote van de bondscoach geeft wel toe dat zijn libido door de prostaatkanker en de behandeling wel achteruit is gegaan. Daarover zegt ze: “We zijn achtenzestig en eenenzeventig, slapen nog lepeltje-lepeltje en hebben nu al een fantastisch leven gehad. Misschien komt het ooit terug, maar als dat niet zo is vind k het ook goed. Het is er een met een gebruiksaanwijzing, maar ik wil hem nog niet missen.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder