-

Nieuwste

Matthijs van Nieuwkerk en geschokte vriendin weg uit Nederland

Binnenkort vertrekt Matthijs van Nieuwkerk samen met zijn vriendin Martha Riemsma voor een liefdesuitje naar New York. “Zij is erg geschrokken van de berichtgeving”, klinkt het.

Ook voor de naasten van Matthijs is het hard aangekomen dat hij voor het oog van heel Nederland zo van zijn voetstuk is gevallen. Vriendin Martha Riemsma was precies zo trots dat ze een echte vedette aan de haak had geslagen. Maar nu is ze plotseling de partner van de meest uitgekotste BN’er van de natie.

Martha is zelf ook in shock van de onthullingen over haar nieuwe vriend. “Martha en Matthijs hebben de afgelopen week indringende gesprekken gevoerd”, onthult een nabije bron. “Martha steunt hem enorm, ook al is ook zij erg geschrokken van de berichtgeving.”

De presentator heeft natuurlijk ook wel wat uit te leggen. “De door de Volkskrant beschreven kant van Matthijs kent zij niet. Martha en Matthijs zullen binnenkort op vakantie naar New York gaan.”

Komen niet meer buiten

Voor Matthijs zelf kon deze vakantie niet op een beter ogenblik komen. De presentator zou door de hele rel zelfs een vorm van straatangst ontwikkeld hebben. “Hij komt zijn woonboerderij in de Achterhoek nauwelijks uit, omdat hij bang is voor negatieve reacties.” In New York kunnen ze dan in alle rust aan hun relatie werken, want die is nu in roerig vaarwater beland.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder