-

Nieuwste

Lid van koninklijke familie stapt uit pak van The Masked Singer

Er stapt zowaar een lid van het koningshuis uit een van de pakken van The Masked Singer. Iedere week wordt de identiteit van een van de deelnemers onthuld. De panelleden en het publiek moeten telkens raden om wie het gaat.

Alvorens je begint te gissen of het nu om een van onze prinsessen of Máxima gaat. Dit vond plaats in de Noorse versie van de show. Daar stapte Maud Angelica Behn, dochter van prinses Märtha Louise, uit het pak van Dandy.

Op Instagram doet de 19-jarige Maud het relaas. “Het was ZO zenuwslopend en geweldig. Waarschijnlijk het ziekste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik was zo bang maar ik ben zo trots op mezelf.”

Ook haar moeder kan haar trots niet onder stoelen of banken steken. “Gefeliciteerd met je briljante debuut als zangeres. Zo trots op jou en al je talenten Maud. Je bent geweldig.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder