-

Nieuwste

Zoektocht hondje Paris Hilton eindigt in drama

Na achttien dagen is er een einde gekomen aan de zoektocht naar de chihuahua van Paris Hilton. Experts vrezen dat het hondje opgepeuzeld is door een coyote in de Hollywood Hills.

Wellicht was dit de grootste hondenjacht in de geschiedenis van Hollywood. Paris loofde een bedrag uit van 10.000 dollar voor de gouden tip. Diamond Baby was spoorloos verdwenen. De blondine schakelde zelfs zes paranormaal begaafden in om mee te zoeken. Nu lijkt de zoektocht te eindigen in een tragedie.

Een bron onthult: “Het ziet er niet goed uit. Het is een enorme jacht geweest met wereldwijde publiciteit, maar we hebben geen enkele waarneming gehad. Meestal zijn er in een geval als dit meerdere waarnemingen als een hond los rondloopt. Als Diamond Baby was ontvoerd, hadden we inmiddels een losgeldeis verwacht. Maar er is niet gebeld. Het is heel triest, maar Paris komt tot de conclusie dat ze Diamond Baby misschien nooit meer zal zien. Ze is er kapot van.”

Een vriend van de familie laat weten dat Paris niet zal opgeven. “Ze is diepbedroefd, maar zal Diamond Baby nooit opgeven.”

 

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder