Connect with us

Nieuwste

Zo blij als een kind: McDonald’s lanceert Happy Meal voor volwassenen

Hou jij ook nog zoveel van een Happy Meal? Het is natuurlijk altijd wel een beetje beschamend om er eentje te bestellen als volwassene en het is ook maar een kleine hap. Daar komt nu verandering in. McDonald’s lanceert immers een Happy Meal exclusief voor volwassenen. En er zit zelfs een speelgoedje bij.

De inhoud van de box is een beetje anders dan die voor kinderen. Je kunt kiezen uit tien McNuggets of een Big Mac, samen met een drankje en een grote friet. In iedere box zit ook een speeltje. Het gaat om de mascottes van McDonald’s, zoals Birdie, Hamburglar of Grimace. Er is ook een nieuw speelgoedje: Cactus Buddy.

Alles zit in een speciaal ontworpen box die herinnering oproept aan de oude Happy Meals. Tariq Hassan, hoofd marketing van McDonald’s USA, legt uit: “We nemen een van de meest nostalgische McDonald’s-ervaringen en verpakken het letterlijk op een nieuwe manier die hyperrelevant is voor onze volwassen fans.”

De Happy Meal voor volwassenen is het gevolg van een samenwerking met streetwearmerk Cactus Plant Flea Market. Daarom is de box voorlopig alleen te koop in de VS. Hopelijk zit er ook een Europese samenwerking aan te komen, zodat ook wij binnenkort kunnen genieten van de Happy Meal voor volwassenen.