-

Nieuwste

Zo blij als een kind: McDonald’s lanceert Happy Meal voor volwassenen

Hou jij ook nog zoveel van een Happy Meal? Het is natuurlijk altijd wel een beetje beschamend om er eentje te bestellen als volwassene en het is ook maar een kleine hap. Daar komt nu verandering in. McDonald’s lanceert immers een Happy Meal exclusief voor volwassenen. En er zit zelfs een speelgoedje bij.

De inhoud van de box is een beetje anders dan die voor kinderen. Je kunt kiezen uit tien McNuggets of een Big Mac, samen met een drankje en een grote friet. In iedere box zit ook een speeltje. Het gaat om de mascottes van McDonald’s, zoals Birdie, Hamburglar of Grimace. Er is ook een nieuw speelgoedje: Cactus Buddy.

Alles zit in een speciaal ontworpen box die herinnering oproept aan de oude Happy Meals. Tariq Hassan, hoofd marketing van McDonald’s USA, legt uit: “We nemen een van de meest nostalgische McDonald’s-ervaringen en verpakken het letterlijk op een nieuwe manier die hyperrelevant is voor onze volwassen fans.”

De Happy Meal voor volwassenen is het gevolg van een samenwerking met streetwearmerk Cactus Plant Flea Market. Daarom is de box voorlopig alleen te koop in de VS. Hopelijk zit er ook een Europese samenwerking aan te komen, zodat ook wij binnenkort kunnen genieten van de Happy Meal voor volwassenen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder