Connect with us

Nieuwste

Zware klap voor Linda Hakeboom: ‘Voel opnieuw knobbeltje’

Linda Hakeboom

Linda Hakeboom, die in april 2020 de diagnose van borstkanker kreeg, heeft opnieuw een knobbeltje ontdekt. De documentairemaakster laat voor alle zekerheid toch een echo maken, hoewel de dokters zich niet meteen zorgen maken.

Linda werd eerder dit jaar kankervrij verklaard en doet haar verhaal in een video op Instagram. “Ik heb mijn arts gebeld en die zei: je bent daar geopereerd en bestraald. Bestralingsschade kan na maanden en zelfs nog na jaren ontstaan en erger worden. Daardoor kan er van alles in het weefsel veranderen. Mijn arts zei ook dat hij zich niet direct zorgen maakt.”

Hakeboom vervolgt: “Maar het is natuurlijk wel iets, dat doet gewoon iets in je hoofd. Vroeger als ik iets voelde, dacht ik niet eens aan de optie dat het zoiets als kanker zou kunnen zijn. En nu schiet het meteen door je hoofd. Dat is iets waar ik mee moet leren leven.”

Ze laat vandaag alvast een echo maken in het ziekenhuis. “En de dag erna ben ik jarig. Dat typeert wel een beetje waar ik doorheen ga. (…) Pieken en dalen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)