Connect with us

Nieuwste

Zoveel verdiende André Hazes aan zijn documentaire

Hazes

Vanaf 20 oktober is de langverwachte documentaire van André Hazes eindelijk op de buis. De zanger werd twee jaar lang gevolgd. Hoeveel verdiende hij aan deze docu? Evert Santegoeds zegt te weten dat dit richting de acht ton gaat.

Documentairemaker Cheeru Mampaey volgde André tijdens de moeilijkste periode van zijn leven. “Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken”, zegt de zanger. “Maar kan tegelijkertijd niet wachten om mijn ware verhaal eindelijk met jullie te delen.”

Veel geld mee gemoeid

De docu bestaat uit vijf afleveringen, wat volgens Evert Santegoeds een raar aantal is. “Het zijn er altijd zes, acht of tien. Ik denk ook dat er materiaal is voor tien, maar dat er zoveel achterhaald is en Sarah van Soelen moet eruit want die dreigt met een advocaat. En dan hou je er maar vijf over.” Toch is er grof geld mee verdiend. “Er wordt gewoon grof geld mee verdiend, laat dat duidelijk zijn. Het staat niet voor niets niet op RTL 4 maar op Videoland, waar je voor moet betalen om het te kunnen zien.” Santegoeds denkt te weten dat de zanger er toch acht ton mee binnenhaalde.

Lees verder

Nieuwste

Patiënte haalt kamergenote van beademing vanwege irritant geluid beademingstoestel

Een patiënte (72) in een ziekenhuis in de Duitse stad Mannheim schakelde de beademing van haar kamergenote twee keer uit. Dat deed ze omdat het geluid van het toestel haar stoorde. De vrouw is aangehouden op verdenking van poging doodslag.

Het voorval gebeurde vorige maand, maar werd deze week naar buiten gebracht. De verdachte schakelde op een avond het beademingstoestel van haar kamergenote, een 79-jarige dame, tot twee keer toe uit. Het ziekenhuispersoneel had haar na de eerste keer al gewaarschuwd dat de vrouw afhankelijk was van beademing.

Na de tweede keer moest de vrouw worden gereanimeerd. Ondertussen verkeert ze niet meer in levensgevaar. Ze heeft wel nog intensieve zorgen nodig.

Lees verder

Nieuwste

Baas laat medewerkers hele maand december gratis boodschappen doen

Het personeel van drie internetbedrijven in Breda kregen een speciaal kerstcadeau van hun baas Joris Toonders. Alle werknemers mogen de hele maand december gratis boodschappen doen. En er is geen limiet.

In een bericht op LinkedIn legt Toonders uit: “Iedereen heeft een folder, een boodschappentas en een ‘gouden envelop’ ontvangen. In de gouden envelop kunnen alle collega’s gedurende de hele maand alle bonnetjes van hun boodschappen stoppen, zodat deze vervolgens gedeclareerd kunnen worden. Alles wordt dan betaald.”

De medewerkers mogen niet alleen gratis boodschappen doen in de supermarkt, maar bijvoorbeeld ook bij de slager en de bakker. En er is geen limiet bepaald. Hij schrijft: “Het maximumbedrag? Dat is er niet. Ik vertrouw al mijn collega’s en hoop dat iedereen er enorm van gaat genieten. Ik kijk er naar uit!”

Lees verder

Nieuwste

Uren na overlijden hondje ziet baasje haar gezicht in de wolken

Onze huisdieren zijn echte familieleden. Hun heengaan komt dan ook altijd verschrikkelijk hard aan.

Heel wat baasjes vinden troost in de gedachte dat onze overleden hondjes zich aan de andere kant van de regenboogbrug bevinden.

Dat overkwam ook de jonge vrouw Luce Ledgeway uit York in Engeland. Ze was helemaal kapot toen haar 14-jarige Jack Russel Terriër overleed. Hondje Sunny kreeg een fatale beroerte.

Lucy maakte een autoritje om zich wat af te leiden. Toen reed ze voorbij de plaats waar ze haar altijd mee uit wandelen nam. De jongedame wilde haar aanwezigheid voelen.

Toen gebeurde er iets wondermoois. Lucy vertelt: “Het was zo vreemd. Ik dacht bij mezelf dat ik Sunny in de lucht wilde zien, als teken dat ze oké was.” En toen ze naar de wolken keek, zag ze daadwerkelijk haar gezichtje. “Ik moest de ogen uit mijn kop janken en keek omhoog en zag Sunny.”

Haar bericht werd massaal gedeeld door hondenliefhebbers, die getuigen over gelijkaardige ervaringen.

Lees verder
Advertisement

Trending