Connect with us

Nieuwste

Studentenhuis Amalia niet meer veilig: ‘Bedreiging mocromaffia’

prinses Amalia

De beruchte mocromaffia zou bedreigingen hebben geuit tegen prinses Amalia. Dat heeft ook zware gevolgen voor haar huisgenoten in haar studentenflat. Het studentenhuis zou niet langer veilig zijn.

Amalia en ook premier Rutte komen voor in communicatie van de befaamde mocromaffia. Er zijn signalen van een ontvoering of een moordaanslag. De beveiliging rond de prinses is dan ook aanzienlijk opgeschroefd.

Bij het begin van de studie van Amalia stonden er altijd fietsen voor de deur. Er ontstond zelfs een akkefietje met de buren die de fietsen daar wegwilden. Een week later stonden er plots geen fietsen meer voor de deur. Volgens Story is ook het licht niet meer aan geweest. Niet alleen Amalia komt niet meer in het huis, maar ook haar collega studenten niet. En zo is ook het begin van het studentenleven van haar huisgenoten overhoop gehaald.