-

Nieuwste

Presentator Allerslimste Mens onthult relatiebreuk tijdens uitzending

Erik van Looy deed tijdens de uitzending van De Allerslimste Mens ter Wereld een schokkende onthulling. Hij laat plotseling vallen dat het uit is met zijn vriendin Ingrid Parewijck.

Tijdens de uitzending was er een vraag over het fenomeen short king. Dat is wanneer een vrouw groter is dan haar mannelijke partner. Jurylid Pedro Elias wil van de presentator weten of hij dat ook is. Hij grapt: “Jouw vrouw, die is toch ook keilang.” Daarop ontstaat een ongemakkelijke situatie. “We zijn niet meer samen”, antwoordt hij kort. Daarna gaat hij snel over naar de volgende vraag.

Van Looy en topmodel Parewijck waren vijf jaar een stel. Het stel was nooit echt open over hun relatie. In 1993 trouwde Erik al eens, maar in 2014 kwam dat huwelijk ten einde. “Mijn vrouw en ik hebben beslist om uit elkaar te gaan. We hebben nooit samen interviews gegeven, en zullen ook geen commentaar geven of terugblikken op ons huwelijk”, legde hij toen uit.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder