Connect with us

Nieuwste

Peter Gillis bijt van zich af: ‘Ik ben goudeerlijk!’

De afgelopen tijd komt Peter Gillis alleen nog maar negatief in het nieuws. Zijn vakantieparken blijken niet schoon en hij lapt de regels aan zijn laars. Nu bijt Peter van zich af. “Ik ben een goudeerlijke, hardwerkende vent.”

Peter doet volgens hem nooit iets wat niet mag. Aan weekblad Privé zegt hij stellig: “,Ik denk een goudeerlijke, hardwerkende vent. Omschrijf mij als de knuffelbeer van SBS 6.”

Weinig mensen zullen hem nog geloven, zeker na de mishandeling van zijn partner Nicol. Daarvoor gaat het OM hem ook vervolgen. Nicol geeft aan dat er tussen hen niets veranderd is. “Hij is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter is het daarmee helemaal eens. “Peter is zoals hij is en Nicol is ook zoals ze is. Maar elk huisje heeft zijn kruisje. We hebben weleens woorden. Je hoeft het ook niet altijd met elkaar eens te zijn, dat houdt de relatie scherp.”

Wat dan met de strafzaak? “Omdat de zaak in behandeling is, mag ik er niets over zeggen. Normaal ben ik een flapuit, maar ik moet nu mijn hond houden.”