Connect with us

Nieuwste

Nep AH-bezorgers mishandelen tieners in woning

Drie jonge mannen verkleed als bezorgers van Albert Heijn roofden een woning leeg. In het huis waren twee tieners aanwezig, die geschokt achterbleven. De persoon die de mannen kan identificeren krijgt een beloning van 10.000 euro.

Rond halftwaalf stonden er plotseling twee bezorgers voor de deur. Het gezin verwachtte vorige woensdag echter helemaal geen bestelling. Een van de mannen droeg een jas van AH, een zwart petje en had een boodschappentas vast. De andere man had een winkelmandje met een brood en melk vast. Dat is te zien op de camerabeelden van het huis in Wateringse Veld. Toen de bewoonster het brood wilde pakken, duwde een van de daders haar de woning binnen.

De hele wijk is zwaar aangeslagen. Een buurvrouw hoorde het meisje gillen, maar wist niet dat ze doodsangsten uitstond. “Wat gaat er in die jongens om? Waarom doe je zoiets?”

De vader van de tieners wil geen verklaring afleggen. “We horen dat er schot in de zaak zit. We willen het onderzoek niet dwarszitten.” De politie verspreidde inmiddels een foto van de drie verdachten.