Connect with us

Nieuwste

Naar wie gaan de corgi’s van koningin Elizabeth?

corgi's

Prins Andrew zal zich over de hondjes van koningin Elizabeth gaan ontfermen. Hij neemt de corgi’s Sandy en Muick in huis. Die had hij eerder zelf aan zijn moeder geschonken. Dat liet een woordvoerder van de hertog van York weten.

Andrew deed de puppy’s Muick en Fergus cadeau aan zijn moeder en prins Philip om hen een beetje op te vrolijken naar aanleiding van de slechte gezondheid van de koningin. Een maand na het overlijden van Philip in april 2021 overleed Fergus aan hartklachten. Andrew zorgde voor vervanger Sandy. Het is geen geheim dat de Queen heel gehecht was aan haar hondjes.

Koningin Elizabeth had vier honden. Naast de corgi’s waren er ook nog de cocker spaniël Lissy en de kruising tussen een teckel en corgi Candy. Wat er met die twee honden gaat gebeuren is nog niet duidelijk. De op 96-jarige leeftijd overleden koningin stond geboekstaafd als een enorm hondenliefhebster.