Connect with us

Nieuwste

Lucille Werner onder het mes voor huidkanker

De voormalig presentatrice van Lingo, Lucille Werner, moet onder het mes. Haar volgers zijn aardig geschrokken. Ze deelt enkele heftige foto’s van een kwaadaardig plekje op haar neus dat ze heeft laten verwijderen.

Onder haar Instagrampost schrijft ze: “Zoveel mogelijk uit de zon, goed insmeren, en huid in de gaten houden. Als korstje niet geneest, naar de huisarts. Voorkom #basaalcelcarcinoom.”

Basaalcelcarcinoom is een van de vaakste voorkomende vormen van huidkanker. Gelukkig is het ook het beste te behandelen. Het gaat om een glazig, glad bultje met een parelmoerachtige glans. Omdat het heel langzaam groeit, zijn er soms ook bloedvaatjes in te zien. Op de foto’s is te zien dat ze het bultje heeft laten weghalen.

Haar fans zijn heel hard geschrokken en wensen haar veel beterschap toe. Enkele volgers vinden dit heel herkenbaar. “Super dat je hier aandacht aan geeft. Zelf deze zomer ook een plekje moeten laten verwijderen. Hopelijk een goede genezing voor jou!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucille Werner (@lucillewerner)