Connect with us

Nieuwste

Heeft terminaal zieke dochter Willeke Alberti nog overlevingskans?

De dochter van Willeke Alberti, Daniëlle van ’t Schip, liet laatst weten dat ze ernstig ziek is. Nadat ze in april de diagnose van kanker kreeg, gaven de dokters haar het doodvonnis. Maar toch is er nog een klein beetje hoop.

Daniëlle van ’t Schip zegt dat het haar plan is om 108 jaar oud te worden. In een emotionele Instagram post schrijft ze: “Ik wil nog niet dood.” Bij VROUW legt ze uit: “,Ik zit nu middenin een pittig behandelproces in zowel de reguliere als alternatieve geneeskunde. Ik onderga het, zonder dat ik de slachtofferrol wil aannemen. Ik heb een doodvonnis gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen omkeren. God maakt geen fouten, daar geloof ik heilig in.”

Goed nieuws

De dochter van Willeke Alberti heeft desondanks haar ernstige ziekte toch goed nieuws. “De dokter die me in april vertelde dat ik zes maanden had, vertelde me vorige week na de vierde behandeling: ‘we gaan het redden’.”