Connect with us

Nieuwste

Dit is wat Charles tegen Harry zei: ‘Meghan niet welkom’

Harry

Koning Charles heeft donderdagmiddag ingegrepen toen Harry en Meghan naar Schotland wilden reizen. Charles vroeg zijn zoon om zijn vrouw Meghan niet mee te nemen om afscheid te nemen van de stervende koningin Elizabeth.

Aanvankelijk leek het erop dat Harry en Meghan samen naar Schotland zouden reizen. Later bleek Meghan toch niet aanwezig te zijn. De Britse krant The Sun zegt te weten dat Charles naar zijn zoon belde om hem te verbieden zijn vrouw mee te nemen. Hij vond haar aanwezigheid niet gepast. Ook Kate, de vrouw van William, was er niet bij.

Rond lunchtijd meldden Harry en Meghan dat ze naar Schotland zouden vertrekken. Na het ingrijpen van vader Charles haakte Meghan uiteindelijk af. Normaal was er die dag voor hen een liefdadigheidsevenement gepland, maar dat werd in de omstandigheden natuurlijk afgelast.

De laatste dagen hadden William en Harry weinig contact. Dat zou te maken hebben met de uitspraken van Meghan in interviews.