Connect with us

Nieuwste

Derksen bezorgd over collega: ‘Gordon heeft professionele hulp nodig’

Johan Derksen heeft te doen met Gordon. Hij geeft aan dat het heel slecht gaat met Gordon. “,Er is een draadje bij hem los, maar hij moet professionele hulp hebben.”

Gordon verwijderde zijn sociale media en gaf aan niet meer in de media te willen verschijnen. Derksen is dan ook heel bezorgd over zijn collega.

In Vandaag Inside onthult Derksen: “Hij kon aardig zingen, had een leuke vocal group, had succes… er is niks meer van over. Hij had een waanzinnig leuke show met Gerard Joling. Een beetje nichtenhumor, weet je wel, maar wel humor om te lachen. Toen begon hij aan die koffiezaken, en het zou een hele keten worden: naar de kloten.”

Ook alle relaties van de presentator lopen op de klippen. “En nu is hij zo gefrustreerd dat hij ook ruzie heeft met de media en dat hij uit nijd en frustratie naar Dubai gaat, totdat zijn geld op is en dan is dat het einde van Gordon.”

Zo sneu

Johan zegt dat hij voornamelijk medelijden heeft met Gordon. “Ik vind het zo sneu voor die jongen. Nou weet ik wel, er is een draadje bij hem los, maar hij moet professionele hulp hebben. Want er zit geen kwade bedoelingen in die jongen.”

De analist denkt ook te weten wat de oorzaak is van alle ellende. “Ik denk dat het komt omdat hij altijd zijn neus vol heeft zitten, want dan wil je wel eens anders reageren op iets.”

Lees verder

Nieuwste

Patiënte haalt kamergenote van beademing vanwege irritant geluid beademingstoestel

Een patiënte (72) in een ziekenhuis in de Duitse stad Mannheim schakelde de beademing van haar kamergenote twee keer uit. Dat deed ze omdat het geluid van het toestel haar stoorde. De vrouw is aangehouden op verdenking van poging doodslag.

Het voorval gebeurde vorige maand, maar werd deze week naar buiten gebracht. De verdachte schakelde op een avond het beademingstoestel van haar kamergenote, een 79-jarige dame, tot twee keer toe uit. Het ziekenhuispersoneel had haar na de eerste keer al gewaarschuwd dat de vrouw afhankelijk was van beademing.

Na de tweede keer moest de vrouw worden gereanimeerd. Ondertussen verkeert ze niet meer in levensgevaar. Ze heeft wel nog intensieve zorgen nodig.

Lees verder

Nieuwste

Baas laat medewerkers hele maand december gratis boodschappen doen

Het personeel van drie internetbedrijven in Breda kregen een speciaal kerstcadeau van hun baas Joris Toonders. Alle werknemers mogen de hele maand december gratis boodschappen doen. En er is geen limiet.

In een bericht op LinkedIn legt Toonders uit: “Iedereen heeft een folder, een boodschappentas en een ‘gouden envelop’ ontvangen. In de gouden envelop kunnen alle collega’s gedurende de hele maand alle bonnetjes van hun boodschappen stoppen, zodat deze vervolgens gedeclareerd kunnen worden. Alles wordt dan betaald.”

De medewerkers mogen niet alleen gratis boodschappen doen in de supermarkt, maar bijvoorbeeld ook bij de slager en de bakker. En er is geen limiet bepaald. Hij schrijft: “Het maximumbedrag? Dat is er niet. Ik vertrouw al mijn collega’s en hoop dat iedereen er enorm van gaat genieten. Ik kijk er naar uit!”

Lees verder

Nieuwste

Uren na overlijden hondje ziet baasje haar gezicht in de wolken

Onze huisdieren zijn echte familieleden. Hun heengaan komt dan ook altijd verschrikkelijk hard aan.

Heel wat baasjes vinden troost in de gedachte dat onze overleden hondjes zich aan de andere kant van de regenboogbrug bevinden.

Dat overkwam ook de jonge vrouw Luce Ledgeway uit York in Engeland. Ze was helemaal kapot toen haar 14-jarige Jack Russel Terriër overleed. Hondje Sunny kreeg een fatale beroerte.

Lucy maakte een autoritje om zich wat af te leiden. Toen reed ze voorbij de plaats waar ze haar altijd mee uit wandelen nam. De jongedame wilde haar aanwezigheid voelen.

Toen gebeurde er iets wondermoois. Lucy vertelt: “Het was zo vreemd. Ik dacht bij mezelf dat ik Sunny in de lucht wilde zien, als teken dat ze oké was.” En toen ze naar de wolken keek, zag ze daadwerkelijk haar gezichtje. “Ik moest de ogen uit mijn kop janken en keek omhoog en zag Sunny.”

Haar bericht werd massaal gedeeld door hondenliefhebbers, die getuigen over gelijkaardige ervaringen.

Lees verder
Advertisement

Trending