-

Nieuwste

Arjen Lubach onder vuur na walgelijk filmpje van Elizabeth in de kist

Sinds maandagavond ligt Arjen Lubach zwaar onder vuur. In De Avondshow maakte hij een lugubere grap over koningin Elizabeth. Niet iedereen kon erom lachen. De presentator liet een simulatie van Elizabeth in de doodskist zien.

Arjen steelt van wal: “In Groot-Brittannië gaat het al helemaal over niks anders. Het is daar echt hysterisch. Ik zat een beetje te zappen en er is daar zelfs een kanaal, BBC Extra Plus, met een live verslag van binnenuit.” Lubach toont vervolgens exclusieve beelden vanuit de kist van de Queen tijdens haar laatste reis.

Over zijn eigen grap zegt hij vrolijk: “Wow! Die Britten zijn gewoon helemaal gek man!” Hij vindt het gepast om zulke grappen te maken, omdat de koningin zelf een goed gevoel voor humor had. “,Nee, oké, dit was heel ziek, maar ze had dit waarschijnlijk zelf heel mooi gevonden, want ze had ‘heel veel humor.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder