Connect with us

Nieuwste

Arjen Lubach onder vuur na walgelijk filmpje van Elizabeth in de kist

Sinds maandagavond ligt Arjen Lubach zwaar onder vuur. In De Avondshow maakte hij een lugubere grap over koningin Elizabeth. Niet iedereen kon erom lachen. De presentator liet een simulatie van Elizabeth in de doodskist zien.

Arjen steelt van wal: “In Groot-Brittannië gaat het al helemaal over niks anders. Het is daar echt hysterisch. Ik zat een beetje te zappen en er is daar zelfs een kanaal, BBC Extra Plus, met een live verslag van binnenuit.” Lubach toont vervolgens exclusieve beelden vanuit de kist van de Queen tijdens haar laatste reis.

Over zijn eigen grap zegt hij vrolijk: “Wow! Die Britten zijn gewoon helemaal gek man!” Hij vindt het gepast om zulke grappen te maken, omdat de koningin zelf een goed gevoel voor humor had. “,Nee, oké, dit was heel ziek, maar ze had dit waarschijnlijk zelf heel mooi gevonden, want ze had ‘heel veel humor.”