Connect with us

Nieuwste

André Hazes wil Monique op straat gooien

Andre

Er circuleren al maanden geruchten dat Monique moet vertrekken uit de gezamenlijke villa van André Hazes. Nu lijkt het zo te zijn dat Monique inderdaad de nodige voorbereidingen treft om haar koffers te pakken en daar is de zanger niet blij mee.

Yvonne Coldeweijer schrijft: “De afgelopen dagen is Monique van alles aan het hosselen.” Volgens haar heeft de blondine allerhande deals met interieurmerken waarbij ze gratis meubels krijgt. En dat in ruil voor een fotoshoot in huis. “André is daar super pissed om geworden, omdat ze dit allemaal in gang heeft gezet zonder overleg.”

De laatste dagen irriteert ze André enorm hard en hij is ook heel afstandelijk tegen haar. “Het lijkt net of hij expres ruzie met haar zoekt, zodat hij straks een reden heeft om haar uit de villa te zetten.” Yvonne denkt dat Monique binnenkort moet vertrekken. Precies omdat ze krap bij kas zit, gaat ze allerlei sponsordeals aan met interieurmerken.