Connect with us

Nieuwste

Vrouw overlijdt tijdens vlucht, kinderen moeten 8 uur naast haar zitten

vlucht

Een vliegtuigreis van een Engelse familie eindigde in een verschrikkelijk drama. Helen Rodes (46) overleed in haar slaap tijdens een vlucht met haar gezin. Haar kinderen en partner moesten uren naast haar lichaam zitten. “Dit was extreem traumatiserend”, klinkt het.

De vrouw werd tijdens een vlucht van Hongkong naar Londen niet meer wakker. Ze reageerde nergens meer op. Omstanders probeerden haar te reanimeren, maar tevergeefs. De vrouw overleed onder de ogen van haar man en kinderen.

Een vriendin van Helen getuigt op een GoFundMe-pagina: “Wij zijn nog steeds geschokt. Het hele drama ontvouwde zich voor de ogen van haar kinderen.” Daarna lag Helen acht uur lang levenloos in haar stoel. “Hoewel dit extreem traumatiserend was voor haar familie, hebben ze allemaal tijd gehad om afscheid van haar te nemen.”

Om het nog erger te maken, moest het lichaam van Helen na een tussenstop in Frankfurt in Duitsland achterblijven. De vader en twee jonge kinderen vlogen door naar Londen. Zonder Helen.

De vriendin laat weten dat de familie kapot van verdriet is. “Helen was een toegewijde moeder en echtgenote. Ze was de lijm die haar familie bij elkaar hield.”