Connect with us

Nieuwste

Vrouw overleden nadat ze vertrappeld werd door woeste koeien

koeien

Een Britse vrouw (55) is overleden nadat ze werd vertrappeld door een kudde koeien. Toen ze haar hondje aan het uitlaten was, werd ze aangevallen door een dertigtal koeien. Hoewel er snel een ambulance ter plaatse kwam, mocht de hulp niet meer baten. De tragedie gebeurde in Billingshurst.

Toen de vrouw werd gevonden, zat ze volledig onder het bloed maar was nog in leven. Ambulancemedewerkers probeerden haar in leven te houden, maar dat mocht niet baten. Een man is enkele maanden terug al aangevallen door dezelfde kudde. De boer had nochtans talrijke waarschuwingsbordjes neergezet in de weide. Naar verluidt worden de koeien agressief van honden.

Vrienden en familie van het slachtoffer reageren verslagen. De vrouw was een echte dierenvriend en een geliefd in het dorp. Een dierbare verklaarde aan de media: “De gedachte dat ze vertrapt werd door een koe is gewoon afschuwelijk. Ze at ze niet eens, ze was vegetariër.”