-

Nieuwste

Vrouw overleden nadat ze vertrappeld werd door woeste koeien

koeien

Een Britse vrouw (55) is overleden nadat ze werd vertrappeld door een kudde koeien. Toen ze haar hondje aan het uitlaten was, werd ze aangevallen door een dertigtal koeien. Hoewel er snel een ambulance ter plaatse kwam, mocht de hulp niet meer baten. De tragedie gebeurde in Billingshurst.

Toen de vrouw werd gevonden, zat ze volledig onder het bloed maar was nog in leven. Ambulancemedewerkers probeerden haar in leven te houden, maar dat mocht niet baten. Een man is enkele maanden terug al aangevallen door dezelfde kudde. De boer had nochtans talrijke waarschuwingsbordjes neergezet in de weide. Naar verluidt worden de koeien agressief van honden.

Vrienden en familie van het slachtoffer reageren verslagen. De vrouw was een echte dierenvriend en een geliefd in het dorp. Een dierbare verklaarde aan de media: “De gedachte dat ze vertrapt werd door een koe is gewoon afschuwelijk. Ze at ze niet eens, ze was vegetariër.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder