-

Nieuwste

Scheetjes-Hans opgenomen in ziekenhuis: ‘Stortte uit het niets in elkaar’

Scheetjes

Het gaat heel slecht met Hans, bekend van Ik Vertrek en De Scheetjes. Toen hij zondag aan het golfen was op Bonaire, stortte hij plotseling in elkaar. Meteen daarna is hij met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

Hans getuigt dat het een beetje leek op een epileptische aanval. Omstanders belden meteen het noodnummer en hij kon snel opgehaald worden door een ambulance.

In het ziekenhuis bleek dat Hans een gat in zijn hoofd had opgelopen. De artsen hechtten de wonde en verzorgden zijn andere verwondingen. De aanval zou verband kunnen hebben met de bloedverdunners die Hans al een tijdje slikt. Deze mag hij nu even niet meer gebruiken. Zelf denkt de realityster dat het eerder te maken heeft met de drukte op de golfbaan. Dat zou hem een hoop stress hebben opgeleverd.

Na een halve middag mocht hij het ziekenhuis verlaten. Ondertussen gaat het stukken beter met hem. Nadat hij vorig jaar een epileptische aanval kreeg, lag hij ook al eens vier dagen in het ziekenhuis.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder