Connect with us

Nieuwste

Scheetjes-Hans opgenomen in ziekenhuis: ‘Stortte uit het niets in elkaar’

Scheetjes

Het gaat heel slecht met Hans, bekend van Ik Vertrek en De Scheetjes. Toen hij zondag aan het golfen was op Bonaire, stortte hij plotseling in elkaar. Meteen daarna is hij met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

Hans getuigt dat het een beetje leek op een epileptische aanval. Omstanders belden meteen het noodnummer en hij kon snel opgehaald worden door een ambulance.

In het ziekenhuis bleek dat Hans een gat in zijn hoofd had opgelopen. De artsen hechtten de wonde en verzorgden zijn andere verwondingen. De aanval zou verband kunnen hebben met de bloedverdunners die Hans al een tijdje slikt. Deze mag hij nu even niet meer gebruiken. Zelf denkt de realityster dat het eerder te maken heeft met de drukte op de golfbaan. Dat zou hem een hoop stress hebben opgeleverd.

Na een halve middag mocht hij het ziekenhuis verlaten. Ondertussen gaat het stukken beter met hem. Nadat hij vorig jaar een epileptische aanval kreeg, lag hij ook al eens vier dagen in het ziekenhuis.