Connect with us

Nieuwste

Rico Verhoeven belt aan bij Patty Brard: ‘Wil je huis kopen’

Rico Verhoeven

Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy van Beem zijn klaar voor een volgende stap in hun relatie. Tijdens hun huizenjacht vielen ze op het huis van Patty Brard. Het koppel besloot om haar een verrassingsbezoek te brengen.

Patty wist niet wat ze zag toen ze plotseling een grote sportauto op de oprit zag draaien. Ze had net een hang-netflix-dag en zat in pyjama op de bank. Dan rinkelde de deurbel. “Was het Rico Verhoeven met zijn vriendin. Die hadden wat gegeten in Ouderkerk en dachten: hier zouden wij ook wel willen wonen, aan het water”, legt de presentatrice uit.

Wellicht wist het koppel wel dat Patty daar woonde en ze besloten hun stoute schoenen aan te trekken en aan te bellen.

Omdat haar woning al enkele maanden te koop staat, kon ze hen niet weigeren. “Interesse van potentiële kopers is er al geweest, maar je weet hoe het gaat: twaalf kijkers, twaalf zeikerds. Je kunt nu eenmaal niet iedereen tevreden stellen.”

Ondertussen zijn we een maand verder en is het huis van Patty nog altijd niet verkocht. Rico en Naomy mogen altijd een kijkje komen nemen. Patty liet zich niet zien, maar man Antoine gaf het stel een rondleiding. “Ze hebben het hele huis bekeken van onder tot boven en vonden het prachtig.”

Toch deed Rico nog geen bod. “Ze komen een kamer tekort. Zij heeft een kind uit een eerdere relatie en hij heeft er drie en die willen natuurlijk allemaal een eigen kamer.”