-

Nieuwste

Peter Gillis zwaar onder vuur: ‘Hij stuurt kleine kindjes weg!’

Peter Gillis

Peter Gillis krijgt opnieuw zware kritiek te verduren. Deze keer niet vanwege de mishandeling van zijn vriendin, maar omdat hij een gezin met jonge kindjes wegstuurde uit zijn vakantiepark.

Een eigenaresse van een nagelsalon, Mia van Loo, postte gisteren een vernietigend bericht over Peter Gillis. Het bericht is ondertussen duizenden keren gedeeld. Mia onthult dat Gillis zich als een echte tiran gedraagt op zijn vakantieparken. Ze doet het relaas van haar zoon.

Zondagochtend was de zoon van Mia met zijn vrouw en twee jonge kinderen gearriveerd op vakantiepark Prinsenmeer. Daar parkeerden ze hun caravan. Maar dan zorgde de elektronische step die ze bij zich hadden voor kwaad bloed. Mia onthult: “Mijn zoon reed ’s avonds met een elektrische step over het park, waarop Peter Gillis ineens heel hard schreeuwde: ‘Hey, jij daar! Je mag hier niet met een elektrische step rijden.’”

Gillis schiet uit zijn sloffen

De zoon bood zijn excuses aan, maar Gillis ging compleet door het lint. “Peter zei: ‘Waar sta jij?’ Mijn zoon zei: ‘Ik weet echt niet welke plek, ik ben vanochtend pas aangekomen.’ Daarop zei Peter: ‘Nu kun je wel bijdehand doen, maar je moet me nu zeggen waar je staat! (…) Je kunt je spullen pakken en vertrekken!’”

Mia zegt dat het een bijzonder angstwekkende ervaring was. “Hij zei het niet op een normale toon, maar echt intimiderend. Mijn zoon zei: ‘Maar luister eens, ik ben hier met twee kleine kinderen en heb een paar biertjes op, ik kan nu echt niet meer rijden.’ Peter zei: ‘Interesseert me niet hoe je het doet, jij gaat er vandaag af’.”

Jonge kinderen

Na bemiddeling van zoon Mark Gillis mocht het gezin toch nog een nachtje blijven. “Maar mijn zoon moest om half 12 ’s avonds nog een hotel zoeken en met zijn vrouw en twee kleine kindjes zo over straat, bijna in de nacht, naar een hotel toe om te slapen. Peter Gillis zei: ‘Voor 10 uur morgenvroeg die caravan eraf of anders sleep ik hem persoonlijk eraf!’”

Mia begrijpt dat Peter geen elektronische steps wil in zijn park, maar de manier waarop hij dit afhandelde kan niet door de beugel. “Het is toch echt niet normaal om zo uit te vallen uit het niets en mensen met een gezinnetje met twee kleine kinderen er gewoon midden in de nacht bijna eraf te zetten. Echt een schande hoe die man met mensen omgaat!”

Brute vent

De moeder vindt Peter maar een brutale blaaskaak. “Hij kan niet eens normaal communiceren, alleen maar schreeuwen en tekeer gaan met als een tiran. Ik denk dat u het toch ook met me eens bent dat je dit niet kunt maken zo met een gezinnetje met twee kleine kinderen. Ik moest echt even melden hoe meneer Gillis met mensen omgaat. ??????”

Ondertussen zijn er ook beelden opgedoken van het incident.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder