Connect with us

Nieuwste

Peter Gillis mishandelt Nicol op gruwelijke wijze: ‘Beet in rug en neus’

Gillis

De officier van justitie maakte vandaag maar details bekend over hoe Peter Gillis zijn vriendin Nicol Kremers mishandelde. Hij beet Nicol in haar neus en rug, duwde haar tegen de muur, kneep in haar borsten en aan haar oor, en trok ook nog eens aan haar haren en armen.

De mishandeling vond plaats in vakantiepark Prinsenmeer in Ommel op 29 mei. Daarna moest Gillis een nacht in de politiecel doorbrengen.

Aanvankelijk ontkende het koppel de geruchten over mishandeling. Ze postten Code Rood op hun sociale media met de boodschap: “Deze berichtgeving is niet waar, wij zullen verder niet reageren.” Van bij het Italiaanse Gardemeer lieten ze weten dat de berichtgeving was bedoeld om te stoken in hun relatie.

Maar toen Gillis vorige week voor de rechter moest verschijnen, was er geen ontkennen meer aan. Hun advocaat Ton van den Biezenbos liet verstaan dat er geen aangifte is gedaan. De officier van justitie zei wel dat Nicol een belastende verklaring aflegde. Toch ging het OM zelfstandig over tot vervolging.