-

Nieuwste

Oproep om Peter Gillis te cancelen: ‘Wegwezen met je losse handjes’

Peter Gillis

Hoewel Peter Gillis momenteel zwaar onder vuur ligt, denkt hij maar aan een ding: de Televizier-Ring opstrijken. Hij roept zijn fans dan ook op om massaal op hem te stemmen. Maar blijkt dat Peter niet veel fans meer overhoudt. Een van de talrijke reacties luidt: “Dat je het nog durft te vragen.”

Peter denkt nog steeds dat hij ontzettend populair is, ondanks zijn liegen, bedriegen en het mishandelen van zijn partner Nicol. De realiteit is heel anders.

Beschamend

Peter Gillis staat met Massa is Kassa hoog op de longlist voor de nominaties van de Televizier-Ring. Gillis vraagt zijn trouwe fans dan ook om voor hem te stemmen. Uit de reacties blijkt dat hij niet al te veel fans meer heeft. Peter schrijft op Instagram: “Dankzij jullie support zijn we terecht gekomen in deze felbegeerde nominatieronde. Stem nu via de link in bio!”

Zijn volgers vinden dit ronduit beschamend. Een persoon reageert: “Ga weg met je losse handjes!” Nog een andere volger: “Ik ga er echt niet in mee dat jij nu genomineerd bent voor een Televizier-Ring. Ik vind het werkelijk beschamend.”

Boycot

Meer nog: volgers vinden dat Massa is Kassa van de buis moet. “Meerdere mannen moesten door het stof omdat ze hun vrouw mishandelden. Ook jij Peter! Dus stemmen voor een prijs? No way! Dat verdien jij niet. Jij moet net als de rest geboycot worden en nergens meer voor gevraagd worden”, klinkt het.

Peter Gillis is in een klap al zijn fans kwijt. Niemand wil nog naar zijn realityshow kijken. “Beter stemmen om je dikke arrogante plofkop van de buis af te stemmen, je krijgt er 10 van mij”, reageert iemand fel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder