Connect with us

Nieuwste

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn gewoon weer samen

Linda de Mol

De geruchtenmolen draait op volle toeren: zijn Jeroen Rietbergen en Linda de Mol weer een setje of niet? De manager van Linda ontkent dat er een liefdeshereniging is. Volgens Yvonne Coldeweijer spreken ze niet de waarheid. Ze zouden al een tijdje weer samen zijn.

Naar aanleiding van het The Voice-schandaal deden meerdere deelneemsters een boekje open over Jeroen Rietbergen. Linda zette gelijk een punt achter hun relatie.

In een verklaring liet Linda toen weten: “Ik heb mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij.” Daarna pakte Jeroen zijn koffers voor een maandenlange therapie in Amerika. Toen hij terugkwam, werd een hereniging met klemt ontkend. “Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn niet terug bij elkaar.”

Nu blijkt het verhaal toch heel anders in elkaar te steken. Yvonne Coldeweijer deelt beelden van hoe Jeroen bij de woning van Linda is gespot. “Dichterbij een vleugje bewijs zijn we nog niet eerder gekomen. Een buurtspion heeft Vieze Jeroentje in de straat van Linda gezien. Hij liet de hond uit (samen met waarschijnlijk zijn broer). Mark my words. Ze zijn al een tijdje weer samen.”