-

Nieuwste

Leontine bant Marco Borsato voorgoed uit haar leven

Leontine

De voorbije week genoot Leontine samen met vriendinnen van vakantie. De dames hadden het uitstekend naar hun zin, maar nu is het tijd om huiswaarts te keren. Een persoon in het bijzonder zit daar niet meteen op te wachten.

Lange tijd sloofde Marco Borsato zich nog uit om Leontine terug te winnen. Sinds de uitbraak van het The Voice-schandaal is hun relatie echter definitief verleden tijd.

Marco haalde alles uit de kast om het hart van Leontine opnieuw te veroveren. Tevergeefs. Leontine concentreert zich helemaal op haar kinderen en gaat steeds meer op stap met vriendinnen. Afgelopen week deed ze dat opnieuw.

Gisteren kondigde ze aan dat het tijd is om terug naar huis te gaan. Bij een foto van hun laatste vakantiediner schrijft ze: “Ik wil eigenlijk nog niet naar huis maar ik moet… Er wachten een aantal lieverds op mij.”

Daarbij tagt ze haar kinderen Senna, Luca en Jada, en ook hond Obi mag niet ontbreken. Marco wordt niet vernoemd. Zo is het duidelijk dat de zanger niet langer onderdeel van het eens zo gelukkige zin uitmaakt.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder