Connect with us

Nieuwste

Leontine bant Marco Borsato voorgoed uit haar leven

Leontine

De voorbije week genoot Leontine samen met vriendinnen van vakantie. De dames hadden het uitstekend naar hun zin, maar nu is het tijd om huiswaarts te keren. Een persoon in het bijzonder zit daar niet meteen op te wachten.

Lange tijd sloofde Marco Borsato zich nog uit om Leontine terug te winnen. Sinds de uitbraak van het The Voice-schandaal is hun relatie echter definitief verleden tijd.

Marco haalde alles uit de kast om het hart van Leontine opnieuw te veroveren. Tevergeefs. Leontine concentreert zich helemaal op haar kinderen en gaat steeds meer op stap met vriendinnen. Afgelopen week deed ze dat opnieuw.

Gisteren kondigde ze aan dat het tijd is om terug naar huis te gaan. Bij een foto van hun laatste vakantiediner schrijft ze: “Ik wil eigenlijk nog niet naar huis maar ik moet… Er wachten een aantal lieverds op mij.”

Daarbij tagt ze haar kinderen Senna, Luca en Jada, en ook hond Obi mag niet ontbreken. Marco wordt niet vernoemd. Zo is het duidelijk dat de zanger niet langer onderdeel van het eens zo gelukkige zin uitmaakt.