Connect with us

Nieuwste

Jongetje (4) overlijdt nadat hij in sloot valt in Kinderdijk

Kinderdijk

Donderdagavond is in Kinderdijk een 4-jarige jongen overleden nadat hij in een sloot was gevallen. Omstanders haalden de kleuter nog uit het slootje bij de Schansweg. Toen ze het kind zagen liggen, belden ze meteen de politie. Hulpverleners zetten alles op alles om de jongen te redden, maar tevergeefs.

Het is niet duidelijk hoe de jongen in de sloot belandde. Omstanders kregen slachtofferhulp aangeboden.

De politie laat weten: “Een 4-jarig jongetje is vanavond helaas overleden. Hij werd door omstanders uit een sloot op de Schansweg gehaald in Kinderdijk. Hulpverleners hebben alles op alles gezet, maar reanimatie mocht helaas niet meer baten. Wij wensen ouders, familie en vrienden heel veel sterkte toe.”