-

Nieuwste

Johan Derksen deelt zware vuistslag uit aan Chris Zegers

Johan Derksen

Johan Derksen heeft geen goed woord over voor Chris Zegers. Derksen vindt dat Zegers zichzelf zwaar overschat door zich in de talkshow Op1 in te laten met geopolitieke zaken.

BN’ers in talkshows hebben er sowieso al een handje van weg om te denken dat ze het warm water hebben uitgevonden. Zo hebben ze over van alles en nog wat een mening, waar eigenlijk niemand wat aan heeft. Doorgaans weten ze nog geeneens waarover ze het hebben. Gisteren bemoeide Chris Zegers zich in Op1 met de invasie van Rusland in Oekraïne.

Een NAVO-topman wees Chris aan de tafel terecht, omdat hij vermoedt dat hij los in de Russische propaganda is getrapt. “Niet te geloven zeg”, vindt Johan. “Ik denk: daar zit een meneer met een baard van Clingendael. Die legde precies uit hoe de verhoudingen lagen tussen Oekraïne en Amerika. Met een heel interessant gezicht.”

Gozer

Derksen kan Chris niet meer zien of ruiken. “Diezelfde gozer hoorde ik van de week op de radio ook praten. Ik dacht: is dit Chris Zegers of is het Tom Jones? Want hij sprak dat hij een album gemaakt had met een beroemde Amerikaanse producer, maar ja: ze zagen hem niet als zanger, maar als acteur. Nou, ik zie hem helemaal niet als acteur.”

Ook als zanger vindt Johan hem maar beroerd. “Maar toen hadden ze pech, want ze draaiden een nummertje van hem. Nou ja, het lijkt niet eens op een zanger.”

Wandelend voorbeeld zelfoverschatting

Johan vindt dat Chris een wandelend voorbeeld van zelfoverschatting is. “Die jongen heeft één grote act van: ik ben een heel interessante meneer. In alles wat hij doet. Het acteren in flutseries, zingen, nu weer over de oorlog.” De analist vindt het goed dat de NAVO-topman Chris op zijn plaats zette. “Er zat een meneer van de NAVO en die blufte hem volledig af. Die man zat te luisteren en dacht: wat is dit allemaal voor onzin?”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder