Connect with us

Nieuwste

Johan Derksen deelt zware vuistslag uit aan Chris Zegers

Johan Derksen

Johan Derksen heeft geen goed woord over voor Chris Zegers. Derksen vindt dat Zegers zichzelf zwaar overschat door zich in de talkshow Op1 in te laten met geopolitieke zaken.

BN’ers in talkshows hebben er sowieso al een handje van weg om te denken dat ze het warm water hebben uitgevonden. Zo hebben ze over van alles en nog wat een mening, waar eigenlijk niemand wat aan heeft. Doorgaans weten ze nog geeneens waarover ze het hebben. Gisteren bemoeide Chris Zegers zich in Op1 met de invasie van Rusland in Oekraïne.

Een NAVO-topman wees Chris aan de tafel terecht, omdat hij vermoedt dat hij los in de Russische propaganda is getrapt. “Niet te geloven zeg”, vindt Johan. “Ik denk: daar zit een meneer met een baard van Clingendael. Die legde precies uit hoe de verhoudingen lagen tussen Oekraïne en Amerika. Met een heel interessant gezicht.”

Gozer

Derksen kan Chris niet meer zien of ruiken. “Diezelfde gozer hoorde ik van de week op de radio ook praten. Ik dacht: is dit Chris Zegers of is het Tom Jones? Want hij sprak dat hij een album gemaakt had met een beroemde Amerikaanse producer, maar ja: ze zagen hem niet als zanger, maar als acteur. Nou, ik zie hem helemaal niet als acteur.”

Ook als zanger vindt Johan hem maar beroerd. “Maar toen hadden ze pech, want ze draaiden een nummertje van hem. Nou ja, het lijkt niet eens op een zanger.”

Wandelend voorbeeld zelfoverschatting

Johan vindt dat Chris een wandelend voorbeeld van zelfoverschatting is. “Die jongen heeft één grote act van: ik ben een heel interessante meneer. In alles wat hij doet. Het acteren in flutseries, zingen, nu weer over de oorlog.” De analist vindt het goed dat de NAVO-topman Chris op zijn plaats zette. “Er zat een meneer van de NAVO en die blufte hem volledig af. Die man zat te luisteren en dacht: wat is dit allemaal voor onzin?”