Connect with us

Nieuwste

Jeroen Rietbergen bedroog Linda met Ilse de Lange

Jeroen Rietbergen

Nadat aan het licht kwam dat Jeroen Rietbergen een van de hoofdrolspelers was in het The Voice-schandaal, trok hij zich meteen terug uit het publieke leven. Nu circuleert er alweer een hardnekkig gerucht.

Rietbergen genoot als bandleider groot aanzien achter de schermen van The Voice of Holland. Dat misbruikte hij om deelneemsters van de talentenjacht onheus te benaderen. Meerdere dames klapten uit de school over het seksueel grensoverschrijdend gedrag van Jeroen. Nadat de bom ontplofte, zette Linda de Mol meteen een punt achter hun relatie.

Jeroen pakte algauw zijn koffers en vertrok naar Amerika. Daar onderging hij maandenlang therapie. Maar sindsdien komt er alleen nog meer bagger bovendrijven. Yvonne Coldeweijer laat weten: “Van een zeer betrouwbare spion heb ik gehoord dat Vieze Jeroentje en Ilse de Lange tijdens de Voice Kids het met elkaar hebben gedaan.” Volgens Yvonne gebeurde dit meerdere keren. Op dat moment was Jeroen samen met Linda. Ook Ilse heeft een relatie van meer dan twintig jaar.

Een andere bron heeft nog meer smeuïge details. “Die vertelt mij dat dit verhaal bij de Voice inderdaad al lang en breed bekend is. Het kwam bovendrijven tijdens het Voice-schandaal met Vieze Jeroentje. Volgens de spion hebben ze het ook een keer gedaan in de Porsche van Linda.”

Volgens de manager van Linda de Mol vormen zij en Jeroen geen stel meer. Yvonne weet echter dat dit niet waar is. “Sinds Jeroen daar weer thuis bij Linda op de bank zit; wat zou zij hiervan vinden?”