Connect with us

Nieuwste

Heftig: vrouw op strand gespiest door strandparasol

parasol

Afgelopen woensdag is een Amerikaanse vrouw overleden toen ze op een strand gepiest werd door een strandparasol.

De 63-jarige Tammy Perreault zat op het Garden City-strand in de staat South Carolina toen er plotseling een windvlaag kwam opzetten. Daardoor waaide er een strandparasol weg en vloog recht op de vrouw af. De parasol doorboorde vervolgens de borstkas van de vrouw.

Andere strandgangers schoten meteen te hulp en probeerden de vrouw stabiel te houden. Dat was helaas tevergeefs. Een uur later overleed de vrouw in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Thomas Bell, woordvoerder van Horry County Emergency Management, laat weten: “Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt. Onze gedachten zijn bij de familie en vrienden van het slachtoffer.”