-

Nieuwste

Gordon baalt als een stekker: ‘Zware streep door de rekening’

Gordon

Eindelijk slaagde Gordon erin om zijn villa in Blaricum te verkopen. Toch baalt hij enorm. Hij verkocht de villa maar liefst 350.000 euro onder de oorspronkelijke vraagprijs.

Gordon kon zijn geluk niet op toen hij vorig jaar in december een koper had gevonden voor zijn riante villa. Een halfjaar later volgde de grote teleurstelling. De koper kreeg zijn financiering niet in orde.

Vanwege de afgesprongen verkoop besloot de presentator de villa te verhuren voor 10.000 euro per maand. Na enkele weken ging de woning toch weer in de verkoop. Dat bleek uit de advertenties op Funda.

De villa werd op de markt gegooid voor 3.250.000 euro, dat is het bedrag van de hypotheek op de villa. De koper onderhandelde echter hard. En met succes, want de woning werd uiteindelijk aan de hand gedaan voor 350.000 onder de vraagprijs. Dat weet BekendeBuren.

Dit is opnieuw een flinke tegenslag voor Gordon. Toch is de grijze vos opgelucht dat hij van de villa vanaf is. Hij heeft ook nog een penthouse te koop in Amsterdam voor niet minder dan 3,5 miljoen euro. Verder heeft hij ook nog zijn optrekje in Dubai, waar hij al enige tijd verblijft.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder