Connect with us

Nieuwste

Gordon baalt als een stekker: ‘Zware streep door de rekening’

Gordon

Eindelijk slaagde Gordon erin om zijn villa in Blaricum te verkopen. Toch baalt hij enorm. Hij verkocht de villa maar liefst 350.000 euro onder de oorspronkelijke vraagprijs.

Gordon kon zijn geluk niet op toen hij vorig jaar in december een koper had gevonden voor zijn riante villa. Een halfjaar later volgde de grote teleurstelling. De koper kreeg zijn financiering niet in orde.

Vanwege de afgesprongen verkoop besloot de presentator de villa te verhuren voor 10.000 euro per maand. Na enkele weken ging de woning toch weer in de verkoop. Dat bleek uit de advertenties op Funda.

De villa werd op de markt gegooid voor 3.250.000 euro, dat is het bedrag van de hypotheek op de villa. De koper onderhandelde echter hard. En met succes, want de woning werd uiteindelijk aan de hand gedaan voor 350.000 onder de vraagprijs. Dat weet BekendeBuren.

Dit is opnieuw een flinke tegenslag voor Gordon. Toch is de grijze vos opgelucht dat hij van de villa vanaf is. Hij heeft ook nog een penthouse te koop in Amsterdam voor niet minder dan 3,5 miljoen euro. Verder heeft hij ook nog zijn optrekje in Dubai, waar hij al enige tijd verblijft.