Connect with us

Nieuwste

Giel Beelen verantwoordelijk voor ontslag vliegtuigpersoneel

Giel Beelen

Giel Beelen was samen met zijn partner in Colombia toen het fout liep op een luchthaven. Hij had er ongeluk zijn telefoon in het vliegtuig laten liggen. Die kon het personeel maar niet terugvinden. “Er is één iemand die zijn baan is verloren. Ik voel me daar wel schuldig over.”

Giel genoot samen met zijn vriendin van een wondermooie reis door Colombia. Toch was er ook een duister kantje.

Hij legt uit: “Er was één keer dat ik op een vliegveld zo stom was geweest om mijn telefoon in het vliegtuig te laten. Ik mocht niet terug om hem op te halen.” Giel moest uren blijven wachten, omdat de telefoon maar niet werd teruggevonden. Uiteindelijk besloot het stel om dan maar zonder telefoon te vertrekken. “En dan heb je natuurlijk Zoek Mijn iPhone. Ik denk dat we al een uurtje weg waren van het vliegveld en toen zag ik toch even dat hij online was.”

Schuldig

Later keerde Giel terug naar het vliegveld om de politie in te lichten. De politie checkte waar de telefoon het laatst online was. “Gelukkig had ik een chauffeur die wel een beetje kon vertalen. Ze zeiden: ‘Hij is toch wel in een gedeelte gevonden waar nogal wat mensen werken. Lang verhaal kort: ze hebben al die kluisjes opengedaan van die mensen die daar werken. En ik voel me daar wel schuldig over: er is namelijk één iemand die dus echt zijn baan is verloren. Maar ik had mijn telefoon weer terug.”