-

Nieuwste

Doutzen Kroes krijgt verwoestend nieuws te horen

Doutzen

De familie van Doutzen Kroes is in diepe rouw. Haar zus Rens deelde op Instagram dat hun vader Johan overleden is. “Plotseling naar het licht gegaan.”

Ze deelt een kiekje uit de oude doos van haar ‘heit’, wat vader betekent in het Fries. Rens schrijft bij de foto: “Zo plotseling naar het licht. Je had de rol als heit om mij te laten voelen hoe het is om in mijn eigen droomwereld te zitten en hoe eenzaam het kan zijn als je niet eerlijk naar jezelf bent. Je hebt meegeholpen om mij hieruit te halen. En doordat ik die zwaarte los kon laten, liet ik jou los. Toen was er ruimte voor alleen maar liefde. Heel veel liefde. Ik voel het.”

Enkele jaren geleden kampte Johan met een zware drugs- en alcoholverslaving. In 2016 werd hij opgenomen in een afkickkliniek. De voorbije jaren was hij aan de beterhand.

Rens sluit haar bericht af: “Dankjewel lieve vader, onze vader, onze heit Johan Kroes. ‘Ik ben er bijna’. Jouw jongste dochter, Rens.” Johan overleed op 70-jarige leeftijd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder