Connect with us

Nieuwste

Dakloze randt toeriste (27) aan in openbaar toilet

openbaar toilet

Zondag is een 27-jarige Amerikaanse toeriste aangerand in een openbaar toilet bij de Notre Dame in Parijs. De dader is een 23-jarige dakloze man.

De vrouw was rond 1 uur samen met haar partner aan het wandelen langs de Seine. Onderweg wilde ze even een sanitaire stop houden in een openbaar toilet. Haar vriend bleef ondertussen buiten wachten.

Dan hoorde hij gegil uit het gebouw. Hij ging kijken en besefte dat zijn vriendin werd aangevallen. De vrouw kon zich losmaken. Haar vriend en andere omstanders hielden de verdachte, met zijn broek op zijn enkels, vast tot de komst van de politie.

De verdachte is een 23-jarige Algerijnse man. Momenteel zit hij vast op beschuldiging van verkrachting. De 27-jarige vrouw werd behandeld in een ziekenhuis in Parijs. Ze is inmiddels terug in Amerika, waar ze contact houdt met de Franse justitie.