Connect with us

Nieuwste

BOOS: ‘John de Mol heeft keihard gelogen over wantoestanden The Voice’

John de Mol

Indertijd kwamen er bij Talpa, toen producent van The Voice, minstens 4 meldingen binnen over het wangedrag van bandleider Jeroen Rietbergen. John de Mol zelf beweert dat het slechts om een enkele melding ging. Rietbergen was op dat moment de partner van zijn zus Linda de Mol.

Presentator Tim Hofman houdt er rekening mee dat de meldingen mogelijk niet bij John de Mol zijn beland. De redactie van BOOS laat een tape horen waarin een werkneemster bij een contactpersoon van Talpa haar beklag doet. De vrouw is een van de vier slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag vanwege Rietbergen. Zo valt te horen dat beiden heel verwonderd zijn dat er in de eerste aflevering van BOOS over The Voice slechts wordt gesproken over een melding. In werkelijkheid waren dat er immers vier.

De kans bestaat dat twee leidinggevenden van Talpa, Rick Brug en Linde de Jong, de meldingen niet doorgaven aan John de Mol. Hofman heeft nog wel een andere optie in gedachten: Loog John de Mol misschien keihard tijdens de eerste aflevering over de wantoestanden bij The Voice?