-

Nieuwste

Bekende Nederlandse vrouw wil trio met Jan Versteegh

Jan Versteegh

In de podcast ‘De Beste Smaak Van Nederland’ onthult Jan Versteegh een wel heel pittige anekdote. Zo trof hij in een restaurant een bekende Nederlandse vrouw die een trio met hem en zijn vrouw wilde.

Jan vertelt dat hij uit eten ging in een restaurant, waar hij al een poos niet meer was geweest. “Want, de vorige keer dat ik in dat restaurant kwam… had ik daar een ongemakkelijke ontmoeting. Ik zit aan een tafeltje te eten met mijn vrouw Dieuwertje. Aan een ander tafeltje zat een zeer bekende Nederlandse vrouw, met haar partner. En bij het dessert komen ze bij ons aan tafel zitten.”

Maar dan werd het helemaal te gek. De partner van de BN’er vroeg namelijk iets ongehoord. “Hij zegt dus: ‘Jan, wij wilden jou nét vragen voor een trio… En wat denk je? Heb je ineens een relatie met haar!”

Overschrijdend gedrag

Jan en Dieuwertje besloten om de opmerking te laten voor wat ze was, maar bij het afrekenen gebeurde er iets vreemds. “Wij gingen betalen. Zij ook. En toen zei hij, dus haar partner, dag tegen mijn vrouw.” Maar dat is nog niet het enige. “Hij zoent haar op de mond, fluistert iets in haar oor. En toen had hij dus gezegd: ‘De bal ligt bij jullie hé?”

Wie was deze bekende vrouw?

Er circuleren twee namen van mogelijke kandidaten: Nikkie Plessen en Katja Schuurman. “In die podcast zei Jan later nog dat hij eerst niet meer naar dat restaurant durfde, maar nu weer wel omdat ze nu uit elkaar zijn. Dan blijft Katja over”, merkt iemand op.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder