-

Nieuwste

BEELDEN: Monique doet behoefte in frietsaus emmer

Monique

Monique Westenberg is nog maar pas terug van Thailand of ze heeft alweer haar koffers gepakt. Ditmaal zoekt ze het iets dichter bij huis. Ze zit op een camping in Nederland. Daar zijn de omstandigheden zo primitief dat ze haar behoefte in een emmer moet doen.

Samen met haar goede vriendin Amalia en de kinderen vertrok ze naar een camping. Als de blondine op vakantie gaat met André Hazes is het een en al luxe. Alleen is het blijkbaar een heel ander verhaal.

Monique slaapt met zoontje Dré in een tipitent in een van de parken van Tiny Parks. Monique is tijdens deze avontuurlijke vakantie op alles voorbereid. Bij haar vertrek schreef ze op Instagram: “Bepakt en bezakt! Zelfs een lege emmer mee. Waar denken jullie dat deze voor is?”

De fans denken dat de emmer is om krabbetje te vangen. Later onthult de blondine de ware reden. “Gaat ze hoor… Emmer legen. Geen krabbetjes te vinden op de camping!”

Monique met emmer

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder