Connect with us

Nieuwste

BEELDEN: Mart Hoogkamer krijgt opnieuw enorme bierdouche

Mart Hoogkamer

Dit weekend kreeg Mart Hoogkamer opnieuw een enorme bierdouche over zich heen. Op het Drentse Boerenrockfestival in Drouwenermond werden er vanuit de zaal biertjes naar de zanger gegooid. De zanger was hier niet blij mee en vertrok.

Mart deelt beelden van het optreden. Nadat hij het publiek meermaals vraagt om hiermee op te houden, besluit hij te vertrekken. “Is dit normaal?”, vraagt hij. Mart vindt het heel jammer voor de fans die speciaal voor hem waren gekomen. “Voor de mensen die speciaal voor mij kwamen sorry hiervoor…we hebben het WEER geprobeerd.”

Hoogkamer wordt overladen met steunbetuigingen van collega’s. Wolter Kroes geeft aan: “Dit kan echt niet.” Tim Douwsma laat weten: “Het is zo in en in triest. Het disrespect.” Shirma Rouse schrijft: “Ahhh schat wat vervelend. Ook voor alle lieve fans die juist zin hadden om met je te feesten. Dit is echt zuur!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mart Hoogkamer (@marthoogkamer)