-

Nieuwste

BEELDEN: Donny Roelvink ondergaat baardtransplantatie

Donny

Door zijn ongeluk liep Donny Roelvink een lelijke schaafwond op waardoor hij een stuk van zijn baard mist. Donny vindt zijn baard zo ontzettend belangrijk, dat hij een ietwat rare behandeling onderging.

Begin juni wilde het Roelvinkje een fitnessvideo opnemen, maar dat ging vreselijk fout. Zijn beste vriend overreed hem per ongeluk nadat hij op het gaspedaal in plaats van op de rem trapte.

Resultaat: vijf gebroken ribben en een klaplong. Gelukkig heeft Donny geen hersenschade opgelopen. Wel heeft hij nog altijd schaafwonden in zijn gezicht. In een video op Instagram wijst hij naar zijn baard: “Herinneren jullie je nog dat ik hier een ongelooflijk groot gat had zitten? Ik had dus een schaafwond opgelopen door mijn ongeluk en die baard groeit niet goed terug.”

Nu heeft hij een manier gevonden om zijn volle baard terug te krijgen. Hij onderging een behandeling bij Global Hair. “Sinds ik die V6-behandelingen aan het pakken ben, is die er gewoon bijna volledig weer. Top!”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder